The clay collection

Al een paar jaar maken wij oorbellen. Vooral voor onze verkoopplekken. De onderdelen die we nodig hadden kochten we in verschillende landen. Grotendeels in Nederland, maar ook in België. De verkoop van onze oorbellen ging zo goed, dat we besloten om de site niet meer te gebruiken.

Totdat…..

We ons gingen verdiepen in oorbellen gemaakt van polymeerklei. Een ontzettend leuke methode waarmee je oorbellen van het begin tot het einde zelf maakt. Van kneden, uitrollen, kleuren mengen tot uitsteken en uiteindelijk in elkaar zetten. Het leuke aan deze oorbellen is dat ze helemaal uniek zijn. Elke serie is toch weer anders en elke keer zijn wij weer verwonderd over het resultaat. Wij worden er elke keer weer enthousiast van en onder het maken kletsen we heel wat af.

Inmiddels weten we tiktok en YouTube te vinden en kunnen we ons uren verdiepen in de filmpjes van polymeerklei en struinen we Pinterest af voor leuke inspiratie. Elke keer zullen er weer nieuwe oorbellen op de site komen. Van sommige oorbellen maken we een eenmalige serie, dus dan is het ook op=op. We proberen de oorbellen zo goed als mogelijk op de foto te zetten. Elk computer of telefoonscherm is weer anders, dus het kan zo zijn dat kleuren iets afwijken.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, en we gaan met veel plezier aan de slag voor jullie.