Verzendkosten €4,50 | Gratis verzending vanaf €45,00

Sponsoring Staedtler

Een paar weken geleden had ik contact gezocht met de fabrikant van Fimo klei. Dit is het merk klei wat wij het meeste gebruiken. Al een paar keer hebben wij een MegaWorkshopEvent georganiseerd, waar Staedtler een van de sponsoren van was. Afgelopen twee jaar konden we dit niet organiseren ivm Corona. Dus een mail naar Staedtler was zo geschreven. Al snel kwam er een reactie. Een ontzettend leuke mail kregen wij van de fabrikant. Voor hen geen probleem om een mooi sponsorpakket op te sturen naar Barneveld. Ik mocht de kleuren doorgeven die wij graag wilde hebben. Het is zo bijzonder dat zulke mooie bedrijven dit doen, en hiermee een ontzettend belangrijk doel steunen.

Vandaag ging de bel en er stond een meneer van DHL voor de deur met een groot pakket. ‘Mevr. van Gent’ zij hij. Ik pakte het pakket aan en zei nog tegen hem, ‘is dit wel voor ons’ Tja, ik zag mijn naam erop staan, dus het moest wel. Snel nam ik het pakket mee naar binnen. Toen ik het open maakte was ik zo verrast en blij. 132 pakjes fimoklei!!!! Ik moest echt even knipperen en appte snel Arina en Jeanine met het geweldige nieuws.

Voorlopig hoeven wij dus geen klei meer te kopen en kunnen we heerlijk los met het ontwerpen en maken van onze Clay Collection.

Nogmaals super bedankt Staedtler voor jullie gulle gift.

Tot de volgende blog. Liefs, Eunice

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *