Verzendkosten €4,50 | Gratis verzending vanaf €45,00

Joshua

12 november 2021

Al jaren maken wij sieraden voor het onderzoek naar hersentumoren. Misschien vragen jullie je af wat onze motivatie is en daarom wil ik (Eunice, moeder van Joshua) dit graag aan jullie vertellen.

Op 1 november 2010 werd Joshua geboren. Een mooi klein kereltje dat gezond was en de eerste maanden zich goed ontwikkelde. Na een aantal maanden groeide Joshua slecht en kreeg hij een nystagmus. Dit houdt in dat je pupillen van rechts naar links schieten. Al snel hadden we een afspraak gemaakt bij onze huisarts en zij verwees ons door naar het ziekenhuis in Ede. Vanuit daar ging het balletje rollen. Joshua kreeg een mri scan en hieruit bleek dat hij een hersentumor had. Veel operaties en behandelingen volgde. Door de tumor is Joshua volledig blind geworden en is hij halfzijdig verlamd door een herseninfarct tijdens een van de operaties. Inmiddels zijn we ruim tien jaar verder en is de tumor met uitzaaiingen nog steeds niet stabiel. Ondanks alles is Joshua een lief vrolijke kerel die ons het mooie laat zien in het leven, ons laat genieten van het kleine en te leven met de dag. Een voorbeeld voor ons allemaal.

Als ouders voel je je zo intens machteloos en wil je graag iets kunnen betekenen. Voor Josh en alle andere kinderen die lijden aan kanker. Daarom ben ik samen met Arina begonnen met het maken van sieraden. We begonnen klein, maar als snel wilde winkels onze sieraden verkopen. Een poosje hebben we een website gehad, maar dit hielden we niet zo lang vol. Er gaat veel tijd inzitten en wij hebben allebei een gezin. Maar er bleek zoveel vraag te zijn naar onze sieraden dat we de site toch weer geactiveerd en vernieuwd hebben. We hopen dat het weer een groot succes wordt. Dat we mega-veel geld ophalen om onderzoek mogelijk te maken.

Heb je vragen, mail ons dan gerust.

Wil je Joshua volgen dan kan dit via www.joshuavangent.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *